Site-ul www.plaza35.ro este oferit de IMOBILIARE ROYAL S.R.L. (denumita in continuare  Plaza35), cu sediul in Sibiu, Strada Oituz, Nr. 35D, Judet Sibiu, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J32/1202/2005 si avand CUI 17888418.

Termeni si Conditiile se aplica in contextul efectuarii de rezervari prin intermediul platformei www.plaza35.ro in cadrul unitatii de cazare Plaza35.

Navigarea pe site-ul www.plaza35.ro , urmata de efectuarea unei rezervari, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea in integralitate a a Termenilor de mai jos de catre orice Client al Aparthotelului, avand calitatea de Consumator.

Plaza35 isi rezerva dreptul de a face modificari in continutul acestui site, precum si in cadrul prezentelor Termeni si conditii, fara niciun fel de notificare prealabila a Consumatorilor. In caz de divergenta sau neintelegeri intre Plaza35 si Consumator se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul acceptarii lor de catre Consumator.

Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si continutului de catre client. Clientul este rugat sa parcurga cu atentie acest document pentru a preintampina eventuale consecinte neplacute, ce pot fi apreciate de acesta ca avand un impact negativ asupra datelor sale si informatiilor furnizate societatii IMOBILIARE ROYAL S.R.L.

Accesul la serviciile oferite de Plaza35 se realizeaza prin intermediul www.plaza35.ro , prin contactarea telefonica la 0369 444 999, respectiv prin transmiterea unui e-mail la adresa booking@plaza35.ro

Prin folosirea site-ului, clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din utilizarea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune produse site-ului si continutului pus la dispozitie de Plaza35, in conformitate cu legislatia nationala in vigoare.

In cazul in care clientul nu este de acord cu Termenii si Conditile sau nu accepta prezentul Document, acesta are posibilitatea de a trimite un e-mail pe adresa office@plaza35.ro si va preciza motivele modificarilor dorite.

Clientul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si a nu accepta documentul.

Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Plaza35, respectiv a penalitatilor in conformitate cu Politica de aplicare a penalitatilor in caz de anulare/neprezentare disponibila in prezentul document, dupa caz.

TARIFE

Toate tarifele afisate pe site sunt exprimate pe noapte de cazare si includ cota de TVA si taxa hoteliera. Plaza35 isi rezerva dreptul de a modifica tarifele in orice moment, cu respectarea tarifelor aferente rezervarilor deja confirmate, acestea din urma fiind ferme.

Tarifele difera in functie de tipul apartamentului si de numarul de persoane din apartament.

EFECTUAREA REZERVARILOR

Rezervarile, confirmate de catre Plaza35, se efectueaza prin urmatoarele modalitati:

  • prin intermediul motorului de rezervari online din cadrul site-ului www.plaza35.ro 
  • telefonic la 0369 444 999;
  • e-mail: booking@plaza35.ro

Termenul de valabilitate al rezervarilor pentru care se solicita plata in avans este de 2 zile calendaristice, exceptand rezervarile in care data cazarii este la mai putin de 2 zile de la data rezervarii, iar in acet caz valabilitatea va fi transmisa odata cu confirmarea rezervarii.

Va rugam sa va asigurati că in rezervare ati selectat numarul corect de persoane (adulti și copii). Persoanele nedeclarate nu vor avea acces in hotel! In apartamente canapeaua se pregatește doar pentru rezervările de 3 și 4 persoane.

Pentru rezervarile garantate cu cardul bancar, inclusiv cardul de vacanta, Plaza35 poate demara procedura preautorizarii cardurilor. In acest sens se va bloca suma aferenta rezervarii, suma care va fi utilizata pentru achitare la momentul prezentarii in aparthotel. In cazul neprezentarii, va fi retinuta contravaloarea integrala a rezervarii neonorate.

PLATA SI GARANTAREA REZERVARILOR

Clientul are la dispozitie urmatoarele metode de plata: numerar (RON), card bancar (VISA, MASTERCARD), transfer bancar, card de vacanta.

In functie de politica de rezervare aleasa, plata sejurului se face in avans sau in momentul cazarii.

In cazul rezervarilor realizate prin motorul de rezervari online de pe site-ul www.plaza35.ro , alegand modalitatea de plata CARD, garantarea rezervarii se face prin introducerea datelor cardului bancar. Plaza35 isi rezerva dreptul sa preautorizeze cardul clientului la expirarea perioadei de anulare fara penalitati.

Clientul este responsabil de corectitudinea datelor introduse in sectiunea de facturare din formularul aferent rezervarii, Plaza35 neavand nicio raspundere fata de corectitudinea informatiilor primite.

MODIFICAREA. ANULAREA. NEPREZENTAREA. PENALITATI.

Orice modificare si/sau anulare de rezervare a serviciilor, la initiativa clientului, se va trimite in scris pe adresa office@plaza35.ro sau la numarul de telefon: 0369 444 999, modificarea serviciilor fiind supusa aprobarii prealabile a aparthotelului. 

Serviciile rezervate pot fi anulate dupa cum urmeaza:

  • fara penalitati, daca anularea are loc cu cel putin 2 zile inaintea datei de inceput a sejurului – pentru rezervarile standard
  • fara penalitati, daca anularea are loc cu cel putin 14 zile inaintea datei de inceput a sejurului – pentru rezervarile facute pentru perioadele in care in oras se desfasoara evenimente importante sau in perioada sarbatorilor speciale (Craciun, Revelion, Paste, FITS, Artmania, RedBull Romaniacs, 1 Decembrie, etc)
  • cu o penalitate de 100 % din valoare, daca anularea are loc cu dupa expirarea perioadei de anulare fara penalitati
  • in cazul grupurilor anularea fara penalitati se face cu minim 60 de zile inaintea datei de inceput a sejurului

In cazul neprezentarii clientului, suma achitata ca avans se va retine integral, iar in cazul in care plata nu a fost realizata, suma se va retine de pe cardul bancar cu care Clientul a garantat rezervarea.

CHECK-IN & CHECK-OUT (SOSIREA SI PLECAREA)

Cazarea se face incepand cu ora 15.00. Aceasta se efectueaza pe baza actului de identitate si prin semnarea fisei de anuntare a sosirii. In momentul sosirii toate persoanele trebuie declarate.

Eliberarea camerelor se face pana cel tarziu la ora 12.00.

Cazarea inaintea orei 15.00 se poate face DOAR in functie de disponibilitate si contra cost (intre orele 12:00 si 15:00 – 50 lei sau intre orele 09:00 si 12:00 – 50% din tariful de cazare)
Eliberarea camerei dupa ora 12:00 este posibila DOAR in functie de disponibilitatea si contra cost (pana la ora 15:00 – 50 lei sau pana la ora 18:00 – 50% din tariful de cazare)

ELECTRICITATEA

La sosire, veti primiun card de acces in camera. Acest card va ofera atat accesul  in  camera, cat si activarea sursei de energie electrica din camera dumneavoastra. Va rugam sa activati sursa de energie electrica prin punerea cardului în economizorul  de lânga întrerupatorul de lumina. La iesirea din camera va rugam sa scoateti cardul din economizor.

AER CONDITIONAT / CALDURA

Temperatura din camera poate fi ajustata de catre dvs. în fiecare camera individual. Dupa punerea cardului de acces in camera  în economizor puteti seta  temperatura manual prin selectarea temperaturii dorite prin accesarea panoului de control din fiecare camera. Panoul de control este amplasat langa usa de intrare in camera (dormitor/living). Instructiunile de utilizare ale acestuia se gasesc in mapa cu informatii.

FUMATUL 

In incinta Plaza35 fumatul este strict interzis.

In cazul in care se fumeaza in camera clientul este taxat cu 150 Euro pentru curatenia suplimentara si i se va cere parasirea de indata a aparthotelului.

PARCARE 

Plaza35  dispune de parcare subterana supravegheata video cu o capacitate de 28 locuri  de parcare. Parcarea este contracost (40 RON/noapte/loc), nu se rezerva si se ofera in functie de disponibilitate.

ANIMALE DE COMPANIE

In incinta Plaza35 nu sunt acceptate animale de companie.

Plaza35 isi rezerva dreptul de a refuza cazarea Clientilor insotiti de animale de companie, cu aplicarea unei penalitati de 100%

VIZITATORI 

Accesul vizitatorilor este permis, fara a depasi capacitatea maxima a apartamentului intre orele 12.00 – 21.00, fara costuri suplimentare, iar in afara acestui interval doar in baza inregistrarii acestora la receptie si achitarii diferentei de tarif.

CONDUITA SI RESPONSABILITATI

Plaza35 isi rezerva dreptul de a refuza cazarea Clientilor aflati sub influenta bauturilor alcoolice sau substantelor interzise, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii de imagine aparthotelului sau deranjeaza alti Clienti.

In incinta Plaza35 sunt interzise petrecerile.

Programul de liniste este intre orele 22:00 si 09:00

Clientii sunt raspunzatori fata de Plaza35 pentru daunele provocate celorlalti Clienti, personalului, mobilierului, echipamentelor etc.

RECLAMATII:

Reclamatiile privind calitatea serviciilor turistice prestate se pot face pe loc, pe toata durata sejurului, la receptie sau prin transmiterea unui e-mail la adresa: office@plaza35.ro. Reclamatiile ulterioare decazarii pot fi facute la adresa de e-mail office@plaza35.ro.